Online facturen maken
doe je bij...

Homepage - Online facturen maken doe je bij NotaMaken.nl
Menu

Menu

Eenvoudig facturen maken en mailen

Waar NotaMaken.nl sterk en uniek in is, is dat u op een eenvoudige en snelle wijze facturen kunt maken. Terwijl u uw account opmaakt pikt het systeem de standaarden van uw bedrijf op. Wat is uw standaard betalingstermijn? Uw meest voorkomende BTW? Daarna maakt u uw debiteuren aan. Ook eenvoudig en overzichtelijk. In de debiteurenkaart van NotaMaken.nl geeft u een aantal standaarden in.

Dan komt het minste werk: opmaken van uw factuur. Eenvoudig, want met het aanmaken van uw account en met het opgeven van uw standaarden van de debiteur hoeft u nu alleen nog maar omschrijvingen en bedragen in te geven. NotaMaken.nl rekent voor u de BTW uit! Daarna kunt u zelf kiezen of u de nota opslaat als PDF en uitprint OF dat u zelfs die stap door NotaMaken.nl laat doen. U kunt er namelijk voor kiezen om via het systeem van NotaMaken.nl uw factuur te laten mailen naar uw klant.

Gratis proberen

Wilt u eerst even zien hoe het systeem werkt en hoe het er uit zien? Maak dan eerst een account aan via de beveiligde pagina aanmelden. U kunt dan maximaal 5 facturen maken om het uit te proberen.

Voordelen online facturen - Online facturen maken doe je bij NotaMaken.nl