Online facturen maken
doe je bij...

Homepage - Online facturen maken doe je bij NotaMaken.nl
Menu

Menu

Veelgestelde vragen over NotaMaken.nl

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Hoe zit het met de beveiliging?

Hoe zit het met de beveiliging?

NotaMaken stelt zeer hoge eisen aan de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens: - Zo is de verbinding tussen uw computer/smartphone en de ser...Lees verder »»

Hoe zit het met de factuurnummering bij NotaMaken?

NotaMaken heeft een slim systeem die iedere maal als u facturen klaar heeft en definitief opslaat een uniek nummer geeft aan de factuur. Zo hebben al ...Lees verder »»

Kan ik met NotaMaken mijn debiteuren beheren?

Via NotaMaken kunt u uw debiteurenadministratie goed beheren. Het systeem zal namelijk automatisch voor u bijhouden hoe lang een factuur openstaat. Is...Lees verder »»

Kan ik mijn facturen beheren?

Via NotaMaken kunt u niet alleen uw facturen opmaken, maar ook uw facturen beheren. Dit doet u door simpel aan te geven wanneer een factuur is betaald...Lees verder »»

Kan ik NotaMaken ook mobiel gebruiken?

Kan ik NotaMaken ook mobiel gebruiken?

Ja dat kan. NotaMaken is geheel responsive gebouwd, dat wil zeggen dat u ook met de smartphone of tablet online facturen kunt maken....Lees verder »»

Kan ik ook mijn inkoopfacturen invoeren in NotaMaken?

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om de inkoop / inkoopfacturen ook in te voeren in het systeem van NotaMaken. Wij zijn echter continu bez...Lees verder »»

Komen mijn facturen ook in PDF?

Wanneer u een factuur maakt via NotaMaken en deze definitief opslaat dan kunt u de factuur direct downloaden in PDF (Acrobat Reader). Deze kunt u dan ...Lees verder »»